Reina over Edith :

Dag Edith, en ook alle andere mensen die mijn bericht over Edith en haar werk en haar persoonlijkheid lezen.
Want ik kan zeggen dat mijn ervaring met Edith heel bijzonder en speciaal was na mijn gebeurtenis wat ik met mijn man heb meegemaakt waar onze jonge kinderen bij waren. En ja, dit zal ik van tevoren ook aangeven, dat ik dit ook daarom niet zakelijk kan schrijven, en dat zit ook niet in mij als persoon, zo blijf ik als ik een klik met iemand heb en ook in vertrouwen kan nemen. Edith had mij voor een lange tijd geleden al een mail gestuurd om te vragen of ik (in het kort) iets over Edith wil schrijven, zodat zij dat op haar internetsite kan zetten. Nou, ik probeer het wel, maar volgens mij gaat dat niet lukken, sorry Edith het wordt toch maar weer een verhaal, die waarschijnlijk nu al te lang is, sorry mensen voor het lange lezen als ik nog de aandacht bij iedereen kan houden. (Dat hoop ik wel)
Ik met mijn nu inmiddels 39-jarige leeftijd heb mijn man (42) verloren aan een hartstilstand, ook kon ik mijn man niet redden door hem te reanimeren, en het was al zo erg. Edith kon ik in de armen nemen om mij met alle zaken te helpen waar ik totaal geen verstand van heb en als extra bonus is Edith ook erg persoonlijk en heeft ook een luisterend oor. Het gaat natuurlijk niet alleen om de zaken zelf, maar ook wat diepgang wat je als bonus van Edith erbij krijgt.
Ik gun Edith daarom ook in haar hele toekomst een hele goede carrière. Want zij is echt een aanrader! Als je bij omstandigheden van een overlijden van je naaste iemand zoekt die je kan helpen bij alle zaken die er helaas bij komen kijken, wat ook in je eentje anders zwaar is. En ik moet zeggen dat mijn wantrouwen na alles wat erbij mij is gebeurd ook flink gezonken is. Verder zal ik proberen om mijn weg daarin te vinden, en als er nog iets van zaken zijn, de kleine dingetjes kan ik altijd contact met Edith opzoeken. Maar ik heb ook inmiddels voldoende overzicht, alleen als er iets nieuws op mijn pad gaat komen, zal ik dat doen.

Reina